Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De gale løver


Beskrivelse


Dyr kan ikke blive zombier. Eller kan de? De voksne har givet løverne en død zombie, men det var ikke klogt. En dag finder de Milos far i en blodpøl, han lever men er meget svag. Hvad er der sket.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Stine Bille

d. 31. juli 2017

De to første titler i serien "Zombie Zoo". Drengen Milo er fanget i zoo, sammen med sine nye venner Samir og Afia. En farlig zombie virus er brudt ud, og udenfor zoo venter zombierne. For 8-10-årige.

I den første bog "Dødt dyr" møder vi de tre venner Milo, Samir og Afia. Da en zombievirus bryder ud, er det sikrest at blive i zoo. Børnenes job er at fodre dyrene. Da de en dag finder en død løve med bidemærker, ved de, at en zombie er sluppet ind i zoo. Sammen med de voksne, går de tre venner på jagt efter zombien. Mon det lykkes, uden dødsfald? I den anden bog "De gale løver" bliver Milos far overfaldet og ligger i en blodpøl. Ingen vil dog hjælpe ham, da de er bange for at han er blevet en zombie. Milo må sammen med sine to nye venner, kæmpe en hård kamp for at redde sin far. Hvem har bidt ham? Bøgerne har lix 12-13.

Selvom dette en "light" udgave af "Zombie-jæger"-serien er de spændende fortalt, og man slipper dem ikke før man har læst slutningen. Bøgerne har et lækkert layout samt mange farverige og medfortællende billeder.

En anden spændende bog om zombier kunne være Du er smittetEn nat kom en vampyr af Benni Bødker eller En nat kom en vampyr, som er for de lidt ældreEn anden spændende bog om zombier kunne være Du er smittet af Benni Bødker eller , som er for de lidt ældre.