Bøger / skønlitteratur / roman

De levende og de døde : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Kirchhoff skal på bryllupsrejse med Christoph, men bliver hjemme, da en snigmorder pludselig skyder en ældre kvinde, som går tur med sin hund. Kirchhoff må opklare sagen sammen med Bodenstein, og pludselig står de med flere, tilsyneladende, uskyldige ofre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 29. mar. 2019

Hårrejsende og uhyggelig krimi om en snigmorder som tilsyneladende skyder tilfældige mennesker i hovedet. Kirchhoff og Bodenstein må sammen opklare de brutale mord. For læsere af krimiserier.

Fjerde bind i serien om makkerparret Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein fra politienheden K11 i byen Hofheim, ikke langt fra Frankfurt am Main. Første bind i serien hedder Snehvide skal dø. Kirchhoff skal på bryllupsrejse med Christoph, da Bodenstein kontakter hende. Liget af en ældre kvinde er blevet fundet, halvdelen af hovedet mangler pga. et voldsomt skud fra en snigskytte. Kvinden har tilsyneladende ingen fjender og da endnu en ældre kvinde bliver skudt på samme måde, bliver Bodenstein og Kirchhoff for alvor bekymret. Har de med et vanvittigt og afstumpet uhyre at gøre, som skyder tilfældige mennesker eller er der en sammenhæng mellem ofrene? Hvem bliver det næste offer? Samtidig skal K11 temaet finde sig i at blive parret med den analytiske ekspert, Neff, som er mere arrogant end kompetent og da Kirchhoffs søster, Kim, også bliver en del af det analytiske team, opstår der interne stridigheder i gruppen.

Fremragende krimi med et forrygende plot. Underholdningen er i top og man er helt væk i fortællingen fra første til sidste side. En rigtig pageturner.

Ønsker man andre lignede gode krimier, kan Elsebeth Egholms serie om Dicte anbefales. Første bind i serien hedder Skjulte fejl og mangler.