Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De magiske møgunger - den anden historie


Beskrivelse


Leila er mester i at bryde ud og da Kildevæld får besøg af endnu en magiker, må Leila vise sit værd og hjælpe sine venner med at opklare endnu en mystisk sag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2019

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 14. feb. 2019

Andet bind i serien om "De magiske møgunger". Leila er mester i at bryde ud og da Kildevæld får besøg af endnu en magiker, må Leila vise sit værd og hjælpe sine venner med at opklare endnu en mystisk sag. For 9-13-årige.

Leila og de andre møgunger øver sig stadig i tryllekunstner. En dag kommer der en synsk kvinde, Sandra, til Kildevæld, en kvinde som Leilas far var venner med engang. Leila er fascineret af hende, mens de andre er på vagt. Da der sker mystiske ting omkring hotellet i Kildevæld, må Sandra træde til og Leila skal hjælpe. Det viser sig dog at Sandra har store hemmeligheder og at hun ikke er den hun giver sig ud for at være. Leila og hendes venner må derfor igen redde byen og dem selv ved hjælp af deres magiske evner.

Underholdende historie om at man ikke skal tro på alt hvad man ser. Sproget er nemt og flowet i fortællingen er godt. Undervejs stiller forfatteren små opgaver til læseren og taler til en - til større børn, vil det måske være irriterende, mens de yngre vil finde det sjovt. Der er fine sort/hvid illustrationer undervejs. Der er også beskrivelser af forskellige trylletricks, så man selv kan øve sig. Serien bør læses i rækkefølge, første bog er De magiske møgunger.

De ualmindelige - den bøjede møntNevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser og Nevermoor - Morrigan Crows magiske prøvelser handler også om magi (eller magiske ting)De ualmindelige - den bøjede mønt og handler også om magi (eller magiske ting).