Bøger / faglitteratur til børn

De olympiske lege


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. jan. 2016

Letlæst fagbog for børn mellem 8 og 10 år om de olympiske lege. Bliv klogere på OL og læs om de mange danske sejre gennem tiderne.

Bogen er en del af serien "Jeg læser" og ligner seriens øvrige bøger med stift bind i A5-format og et stort farvefoto på forsiden. Teksten har lix 19 og er sat i korte afsnit med en stor og læsevenlig typografi. De enkelte emner behandles over to sider, hvor den første side indeholder en kort tekst og evt. også en faktaboks og et lille billede, mens den anden side består af et helsides fotografi. Til bogen findes lærervejledning og opgaver på nettet til brug ved læsetræning og faglige læsekurser i grundskolen.

Det er en god, letlæst bog om OL, som giver lyst til yderligere fordybelse i andre bøger om emnet.

Der findes ikke så mange lette bøger om OL, men der findes bøger som Olympiske legeHurtigere, højere, stærkereUsain Bolt og Hurtigere, højere, stærkere, og så kan man også finde bøger om nogle af OLś stjerner som eksempelvis Usain BoltDer findes ikke så mange lette bøger om OL, men der findes bøger som Olympiske lege og , og så kan man også finde bøger om nogle af OLś stjerner som eksempelvis Usain BoltDer findes ikke så mange lette bøger om OL, men der findes bøger som Olympiske lege og Hurtigere, højere, stærkere, og så kan man også finde bøger om nogle af OLś stjerner som eksempelvis .


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 3 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 3 (2016)