Bøger / faglitteratur / biografier

De ser : portrætsamtaler med clairvoyante og healere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 19. aug. 2008

Ti portrætsamtaler med mennesker med særlige evner som clairvoyante og/eller healere. Bogen vil kunne læses af de mange, der er interesserede i disse fænomener. Den kan formidles sammen med andre bøger og film om åndernes verden.

Journalist Tina Varde har samlet portrætinterviews med en række mere eller mindre kendte clairvoyante. Adskillige af dem har optrådt i tv-udsendelser med store seertal som "Åndernes magt", "Den sjette sans" og lignende. Blandt de meget kendte er Lone Hertz, forfatter til flere bøger om bl.a. krystalhealing, samt Sten Kofoed, der ligeledes kendes for flere bogtitler. Der er tale om mænd og kvinder, der lever professionelt af deres evner, for manges vedkommende med nogle arbejdstider som kan vælte de fleste om kuld. Det sker også ind imellem for disse mennesker. Fælles for dem er, at den personlige bagage rummer tunge elementer. Netop dette aspekt har lært dem ydmyghed og styrket dem til at møde og rumme mennesker, der kommer til dem med vanskeligheder, de ikke kan gå andre steder hen med.

Af sammenlignelige bøger kan nævnes Kontakt med ånderne, 2007 og Min synske datter, 2006. I nærværende titel får læseren dog en hel vifte af personer bredt ud for sig.

Fin portrætsamtale bog med 10 nulevende danskere med healer- og clairvoyante evner.