Bøger / skønlitteratur / noveller

De sidste kærester på Månen


Beskrivelse


20 science fiction-noveller med tids- og rumrejser, fjerne galakser og planeter og avancerede teknologiske opfindelser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 18. nov. 2014

Hvert år udgiver Science Fiction Cirklen en dansk science fiction-antologi i serien "Lige under overfladen". Denne er nr. 9, der, ligesom de øvrige 8 titler, er for nye og dedikerede science fiction-læsere, med sin blanding af traditionelle og mere eksperimenterende noveller.

En antologi med 20 nyskrevne science fiction historier. Indholdsmæssigt strækker novellerne sig fra avancerede teknologiske historier i fjerne galakser til tidsrejser og parallel universer, der er sågar et science-fiction digt repræsenteret. Der er korte og lange fortællinger, noveller af etablerede forfattere og noveller af debuterende skribenter. Sprogligt og indholdsmæssigt er indholdet ligeledes blandet.

Novellerne er ikke lige vellykkede, men generelt set har redaktøren udvalgt en spændende samling af velskrevne, nutidige bud på science fiction anno 2014.

Science Fiction Cirklen har udgivet en lang række novellesamlinger med nye og klassiske historier fra både danske og udenlandske forfattere. Denne antologi minder tematisk om seriens øvrige bind eller om Andre verdener.


litteratursiden.dk

d. 13. nov. 2014

af

af

Jette S. F. Holst

d. 13. nov. 2014

Spændende antologi fra Science Fiction Cirklen, hvor temaerne strækker sig fra tidsrejser og virtuelle virkeligheder over cyborgs og uforklarlige opfindelser til dommedagsscenarier og aliens. I 2007 u...



Informationer og udgaver