Bøger / skønlitteratur til børn / vittigheder

De små vitser. Bind 1


Beskrivelse


Vittigheder for de yngste, som de selv kan læse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 16. okt. 2019

Vittigheder for de yngste, som de selv kan læse. For 6-8-årige.

Mange kendte og nogle nye vitser med tilhørende tegninger. Tekstens sværhedsgrad er lix 10. Forfatteren er velkendt og har tidligere udgivet De fremmede ben - og andre molbohistorierBukserne - og andre molbohistorierMilo er matrosSkot er flot og Bukserne - og andre molbohistorier. Tegneren Peter Hermann kendes også fra Milo er matros og Skot er flotMange kendte og nogle nye vitser med tilhørende tegninger. Tekstens sværhedsgrad er lix 10. Forfatteren er velkendt og har tidligere udgivet De fremmede ben - og andre molbohistorier og . Tegneren Peter Hermann kendes også fra Milo er matros og Skot er flotMange kendte og nogle nye vitser med tilhørende tegninger. Tekstens sværhedsgrad er lix 10. Forfatteren er velkendt og har tidligere udgivet De fremmede ben - og andre molbohistorier og Bukserne - og andre molbohistorier. Tegneren Peter Hermann kendes også fra og Skot er flotMange kendte og nogle nye vitser med tilhørende tegninger. Tekstens sværhedsgrad er lix 10. Forfatteren er velkendt og har tidligere udgivet De fremmede ben - og andre molbohistorier og Bukserne - og andre molbohistorier. Tegneren Peter Hermann kendes også fra Milo er matros og .

Vitserne skal nok blive godt modtaget at de læsere, der har knækket læsekoden og dermed selv kan fortælle dem til klassekammerater og forældre. Tegningerne understøtter teksten.

Far-vittighederVittigheder for børnAdr, det er klamt!, Vittigheder for børn og Adr, det er klamt! er andre eksempler på aktuelle vittighederFar-vittigheder, og Adr, det er klamt! er andre eksempler på aktuelle vittighederFar-vittigheder, Vittigheder for børn og er andre eksempler på aktuelle vittigheder.


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 1 (2020)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 73, nr. 1 (2020)