Bøger / faglitteratur til børn

De største byer


Beskrivelse


Fakta om de fem største byer i verden: Seoul, Manila, Delhi, Jakarta og Tokyo.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 7. juni 2016

Der findes mange store lande og mange store byer i verden. Men hvilke byer og lande er de 5 største og hvad er de kendt for? Det kan du selv læse om i "De største lande" og "De største byer". For 7-8-årige.

Bøgerne "De største lande" og "De største byer" er nye titler fra serien "Min første bog". Bøgerne er lette fagbøger skrevet til de yngste læsere. Bøgerne er opbygget som en fagbog. Der er indholdsfortegnelse og hver land eller by har dobbelt opslag med billede i farver, faktabokse samt kort over land eller verdensdel. Bøgernes lettal er 15 og 16. Der findes gratis opgaver på www.minførstebog.dk.

Meget lette og overskuelige bøger som er velegnede til børn, der er ved at lære at læse og er nysgerrige på fakta. Børn elsker faktaviden om, hvad der er størst. Her er det lande og byer, det handler om. Bøgerne har et lækkert og indbydende layout. Selve indholdet er holdt på det meget simple plan. Vi får indbyggertal eller areal i km2 - samt en række stikord for, hvad byen eller landet er kendt for.

Man kan læse mere om udvalgte storbyer i samme serie fx New YorkLondonBerlinHøjest i verden, London samt Berlin. I samme serie er også udgivet Højest i verden som bygger på interessen for størst, højest, mindstMan kan læse mere om udvalgte storbyer i samme serie fx New York, samt Berlin. I samme serie er også udgivet Højest i verden som bygger på interessen for størst, højest, mindstMan kan læse mere om udvalgte storbyer i samme serie fx New York, London samt . I samme serie er også udgivet Højest i verden som bygger på interessen for størst, højest, mindstMan kan læse mere om udvalgte storbyer i samme serie fx New York, London samt Berlin. I samme serie er også udgivet som bygger på interessen for størst, højest, mindst.