Bøger / faglitteratur til børn

De største danske fodboldspillere


Beskrivelse


Om 25 fodboldspillere som alle enten har betydet noget særligt for dansk fodbold eller har talentet til at kunne blive kommende stjerner. Fra Nils Middelboe (1887-1976) til Kasper Dolberg (f. 1997).

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 27. okt. 2017

En bog om de største profiler i dansk fodbold gennem tiden, og deres præstationer i både ind- og udland. For dem der kan lide fodboldbiografer med et bredt, historisk overblik. Fra ca. 8 år og opefter.

Forfatteren har flere bøger om fodboldstjerner bag sig, men denne bog har fokus på de danske superstjerner gennem sportens historie. Der er fokus på 25 fodboldspillere som alle har betydet noget særligt for dansk fodbold.

Det er en flot og velfortalt gennemgang af nogle af de største karrierer i dansk fodbold til dato. En meget læsværdig bog som også vil egne sig fint til yngre børn, end mange af de lignende titler der er på biblioteket.

For dem der kan lide historie og fodboldfacts kan også FodboldhelteFodbold verdensrekorder. 2014 (1. udgave)De største fodboldlegender, Fodbold verdensrekorder og De største fodboldlegender anbefalesFor dem der kan lide historie og fodboldfacts kan også Fodboldhelte, Fodbold verdensrekorder og De største fodboldlegender anbefalesFor dem der kan lide historie og fodboldfacts kan også Fodboldhelte, Fodbold verdensrekorder og anbefales.