Bøger / faglitteratur til børn

De største fodboldlegender


Beskrivelse


Fra Maradona og Messi til Pelé og Platini - læs om 25 fodboldlegenders udfoldelser på fodboldbanen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2016

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 30. maj 2016

Fin bog om 25 fodboldlegenders magiske øjeblikke, tekniske detaljer og fantastiske mål. For fodboldfans fra ca. 10/11 år.

Journalisten Christian Mohr Boisen har skrevet andre bøger om fodbold. I denne bog gennemgår han de 25 fodboldspillere, han synes har været de største i perioden fra årene efter krigen og frem til i dag. Fra Sir Stanley Matthews og Alfredo di Stéfano til vore dages Ronaldo og Messi. Hver spiller præsenteres først kort med facts og baggrund, og derefter fortæller to opslag om de evner, øjeblikke og historier, der gjorde dem udødelige. Bogen er illustreret med fotos af spillerne og deres kampe.

Flot og velskrevet bog om de berømte fodboldspillere, og hvad det var der gjorde, at de skal nævnes som de største. Rigt illustreret med masser af velvalgte fotos af spillerne og fra kampene.

Kan minde om Ole Sønnichsens Verdens største fodboldspillere fra 2014 (2. udgave). I Boisens bog står der mere om hver enkelt spiller, mens Sønnichsen har flere spillere med og ekstra materiale om VM mv. Det er heller ikke helt de samme spillere, de to forfattere skriver om, så bøgerne supplerer hinanden.