Bøger / faglitteratur til børn

De største landskampe


Beskrivelse


Læs om kvindernes og mændenes største fodboldlandskampe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. apr. 2018

I sommeren 2018 afholdes der VM i fodbold i Rusland, og Danmark spiller med om pokalen. Denne bog fortæller om nogle af de største landskampe i dansk fodboldhistorie frem til nu. For børn mellem 8 og 11 år.

Bogen indgår i serien "Fagklub. Rød" og fortæller i ord og billeder om de mange danske landsholds-succeser gennem tiderne. Teksten er sat i overskuelige afsnit og krydres med billeder fra kampene samt enkelte QR-koder, som giver mulighed for at se situationer fra kampene via mobiltelefon eller lignende. Til bogen kan der hentes læseforståelses-opgaver via nettet til skolebrug.

Det er en både interessant og velskrevet fagbog, som formår at gøre gamle fodbolddramaer levende og nærværende via en spændende grundtekst og billeder med glæde og intensitet.

Lette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodboldLandsholdetLæs med landsholdet og Kasper Schmeichel 2018, kan anbefales titler som , Landsholdet og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx Læs med landsholdet og Kasper SchmeichelLette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodbold 2018, kan anbefales titler som VM i fodbold, og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx Læs med landsholdet og Kasper SchmeichelLette fagbøger om fodbold er nok et af de mest efterspurgte emner i biblioteksverdenen, og der kommer derfor også mange nye udgivelser hvert år. Blandt de lette fagbøger med relation til VM i fodbold 2018, kan anbefales titler som VM i fodbold, Landsholdet og serien "Læs med landsholdet" med titler som fx .