Bøger / faglitteratur / øvelser

De tibetanske riter : 15 minutter som forandrer dit liv


Beskrivelse


Disse tibetanske riter tager kun 15 minutter at udføre, og de kan gennemføres af alle, uanset form og helbredstilstand. For interesserede i en introduktion til fysisk, mental og åndelig træning i én enkel pakke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2022

af

af

Cæcilie Hjorth Pedersen

d. 22. apr. 2022

Disse tibetanske riter tager kun 15 minutter at udføre, og de kan gennemføres af alle, uanset form og helbredstilstand. For interesserede i en introduktion til fysisk, mental og åndelig træning i én enkel pakke.

Overlæge og specialist i almen medicin, Audun Myskja, præsenterer sine egne erfaringer med de tibetanske riter, der består af fem øvelser. Riterne har ligheder med tibetansk yoga og rødder i tibetansk buddhisme. Bogen er opdelt i tre dele. Første del beretter om baggrunden for riterne, der anslås at være 2500 år gamle. Anden del beskriver de enkelte øvelser, og hvordan de udføres, mens tredje del går dybere ned i, hvordan riterne virker med afsæt i forskning og Myskjas patienters oplevelser.

God og lettilgængelig indføring i de tibetanske riter, og det udbytte de kan give i den moderne digitale tidsalder. Bogen er både relevant for den nysgerrige, der ønsker en hurtig introduktion til de fem riter, og for læseren, der ønsker at dykke dybere ned i riternes baggrund, udførsel og effekt.

Myskja har også udgivet blandt andet ÅndedrættetHelbred dig selvDe fem "tibetanere"De fem "tibetanere" : din vej til styrke, sundhed og glæde og Helbred dig selv : styrk din egen modstandskraft. Yderligere læsning om de fem tibetanere kan findes i De fem "tibetanere" eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde : bog 1 og De fem "tibetanere" eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde - bog 2 : et supplement til Peter Kelders bogMyskja har også udgivet blandt andet Åndedrættet : din vej til styrke, sundhed og glæde og : styrk din egen modstandskraft. Yderligere læsning om de fem tibetanere kan findes i De fem "tibetanere" eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde : bog 1 og De fem "tibetanere" eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde - bog 2 : et supplement til Peter Kelders bogMyskja har også udgivet blandt andet Åndedrættet : din vej til styrke, sundhed og glæde og Helbred dig selv : styrk din egen modstandskraft. Yderligere læsning om de fem tibetanere kan findes i eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde : bog 1 og eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde - bog 2 : et supplement til Peter Kelders bogMyskja har også udgivet blandt andet Åndedrættet : din vej til styrke, sundhed og glæde og Helbred dig selv : styrk din egen modstandskraft. Yderligere læsning om de fem tibetanere kan findes i eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde : bog 1 og eller Den gamle hemmelighed om ungdommens kilde - bog 2 : et supplement til Peter Kelders bog.