Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De ualmindelige - den bøjede mønt


Beskrivelse


Ivy og hendes storebror Seb kommer en dag hjem og finder deres bedstemors hus endevendt. Pludselig befinder de to søskende sig i et kapløb med tiden og ondskaben om at opklare en gammel familiehemmelighed.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 1. aug. 2017

Tag med Ivy og hendes storebror Seb på et hæsblæsende eventyr dybt under Londons gader i den magiske by Lundinor, hvor de forsøger at komme til bunds i en gammel familiehemmelighed. Kan læses fra 9 år af både piger og drenge.

Ivy og hendes storebror Seb kommer en dag hjem og finder deres bedstemors hus endevendt og bedstemor må en tur på sygehuset. Pludselig befinder de to søskende sig i et kapløb med tiden og ondskaben for at opklare en gammel familiehemmelighed, der fører dem til den magiske by Lundinor dybt under Londons gader. Men familiehemmeligheden kan ødelægge alt, så der er meget på spil i denne magiske verden, hvor helt almindelige ting indeholder magi. Dette er en ny fantasy-serie af debutforfatteren Jennifer Bell, der er bosiddende i London. Anden del er kommet på engelsk og tredje del kommer i 2018 på engelsk.

Skønt fantasifuldt univers i en parallel magisk verden, hvor sprog, plot og karakterer går op i en højere enhed.

Her er endelig noget magi i en parallel verden a la Harry Potter for især de yngste Potter-fans. Denne nye roman er knap så dyster i indhold eller tung og svær at læse. Fans af "Gregor"-serien eller William Wenton & luridiumstyven kan læse med her.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2017

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 1. dec. 2017

Et sjovt og velskrevet nyt fantasyunivers med paralleller til Harry Potter. Historien fortæller om Ivy og Seb, et søskendepar som bor i en lille by udenfor London. De har været på besøg hos deres bed...


Weekendavisen

d. 8. sep. 2017

af

af

Jannie Schjødt Kold

d. 8. sep. 2017


Himmelskibet

Nr. 53 (2017)

af

af

Ea Marie Løfstedt

Nr. 53 (2017)