Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De ualmindelige - det rygende timeglas


Beskrivelse


Søskendeparret Ivy og Seb må endnu engang drage til Lundinors verden - denne gang for at forsøge at afsløre en forfærdelig hemmelighed og redde byen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. jan. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 22. jan. 2018

Ivy og Seb må endnu engang drage til Lundinors verden - denne gang for at forsøge at afsløre en forfærdelig hemmelighed og redde byen. Andet bind i serien om "De ualmindelige". Fra 9 år og op.

Ivy og Seb er vendt hjem til deres normale liv i London, men det er svært at lade som om, ingenting er sket, og snart er der også bud efter dem igen i Lundinor. Sammen med Valian forsøger de at afsløre hemmeligheden om Selena Grimes, men det er ikke let, når de er jaget vildt og nu også skal forsøge at finde endnu en ting fra Det Store Ualmindelige Gode, en ting der kan ødelægge hele Lundinor - og mere til. Kan Ivy og Seb nå det i tiden? Samtidig lærer Ivy mere om sin særlige evne, og bedstemor Sylvie får sin hukommelse tilbage.

Virkelig skøn historie i samme stil som første bind. Der er masser af aktion, humor og skønne skøre ting, der kan alt mellem himmel og ord. Sproget er let, og historien har et godt flow.

For de yngre Harry Potter-fans, da historien ikke er helt så tung og dyster, som Potter godt kan være. En anden god serie, der ligner, er serien "Gregor", hvor første bind er Gregor - i UnderlandetGregor i Underlandet.


Weekendavisen

d. 23. feb. 2018

af

af

Jannie Schjødt Kold

d. 23. feb. 2018