Bøger / skønlitteratur / roman

De uskyldige


Beskrivelse


To mænd bliver fundet dræbt i en villa, og sporene fører tilbage til sagen om narkomansnigskyttemordene. Selv om Lucas Fischer er formodet død i Syrien, vil den degraderede politimand Gitte Frederiksen ikke slippe ideen om Fischer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 2. okt. 2018

Højaktuel spændingsroman, der omhandler Efterretningstjenesten og Mossad. For læsere af spændingsromaner med et højt tempo og et internationalt samarbejde.

5. del i serien om indhenteren Lucas Fischer. Denne gang bliver to mænd myrdet på Frederiksberg og sporene fører tilbage til sagen om narkomansnigskyttemordene fra 2005. Efterforsker Finn Svendsen er på sagen, men den degraderede kollega Gitte vil imidlertid ikke slippe sagen og går på egen hånd ud for at finde oplysninger om Fischer. Annesofie Gundelach er blevet indhenter i Forsvarets Efterretningstjeneste og det udnytter ekstremister til at få fat i Lucas Fischer, som af de fleste stadig formodes død i Syrien. Forfatter Morten Buschmann er journalist og har arbejdet for Forsvarskommandoen.

Velskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, IndhenterMedløberUdstikkerSkygger, Medløber, Udstikker og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, , Udstikker og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, Medløber, og Skygger, for at få det fulde udbytteVelskrevet roman, hvor spændingen er i top. Bogen virker troværdig og er nærmest filmisk i sin opbygning. De mange skift i persongalleriet gør det imidlertid svært for læseren at holde den røde tråd. En bog, der kræver at man har læst de tidligere i serien, Indhenter, Medløber, Udstikker og , for at få det fulde udbytte.

Bogen er ikke helt på samme niveau, men emnemæssigt kan den sammenlignes med Araberen der var hvid som sneOsamas hævn af Christian Frost og Osamas hævn af Steffen GrothBogen er ikke helt på samme niveau, men emnemæssigt kan den sammenlignes med Araberen der var hvid som sne af Christian Frost og af Steffen Groth.