Bøger / skønlitteratur / roman

De ustraffede


Beskrivelse


Krimi. En mand findes hængt i et træ i en skov. Umiddelbart ligner det selvmord. Men kriminalpsykolog Katrine Wraa og hendes kollegaer i politiet begynder deres efterforskning af sagen, viser det sig hurtigt, at alt ikke er som det skal være.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 2. aug. 2018

En mand findes hængt i et træ, i en skov. Umiddelbart ligner det selvmord. Da kriminalpsykolog Katrine Wraa og hendes kollegaer i politiet begynder deres efterforskning af sagen, viser det sig hurtigt at alt ikke er som det skal være. Der stikker noget under. Til læsere af krimier og spændingsromaner.

Kriminalpsykolog Katrine Wraa har egentlig ferie, men da hun kontaktes af sin veninde og kollega, retsmediciner Anne Mi angående en sag om en formodet selvmorder, vender hun tilbage til arbejdet før tid. Det viser sig at selvmorderen har været anmeldt for voldtægt, men aldrig er dømt. Katrine Wraa undersøger sagen nærmere og da hun graver dybere, tegner der sig med ét, et skræmmende mønster. Noget tyder på at en eller flere gerningsmænd myrder ustraffede voldtægtsmænd. En omfattende og besværlig efterforskning sættes i gang. På hjemmefronten stalkes Katrine af en mand hun har været på en mislykket date med og som ikke har tænkt sig at opgive hende uden kamp.

Sjette bog i serien om Katrine Wraa er Vellykket, velfungerende og en fængende kriminalroman, der drager en med ind i efterforskningen. Efterhånden som handlingen udspiller sig og man får flere og flere spor serveret, er det umuligt, som læser, at lade være med at danne sig teorier om hvordan det hele hænger sammen og gætte på hvem morderen er.

Minder om Myrdede sjæle af Klaus Enghvidt Olsen og om krimier af andre forfatterpar som fx Lotte Hammer og Søren Hammer samt Lene Kaaberbøl og Agnete Friis.


litteratursiden.dk

d. 28. aug. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 28. aug. 2018

En fremragende krimi med det oversete emne partnervoldtægt som omdrejningspunkt. En mand bliver fundet hængt i en skov og har tilsyneladende begået selvmord – men også kun tilsyneladende. Det viser s...


Jyllands-posten

d. 26. aug. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. aug. 2018


Politiken

d. 18. aug. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 18. aug. 2018