Bøger / skønlitteratur til børn / spænding

De Utrolige 2


Beskrivelse


Billedbog. Fru Helen Parr, Elastiapigen, vil gerne bevise at det er en god ide at det at være helt igen skal være lovligt. Det er blevet forbudt at være heltemodig. Elastiapigen kommer op imod en farlig skurk, Skærmhackeren, som truer med at ødelægge byen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2018

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 17. aug. 2018

Billedbog baseret på Disney/Pixar filmen om familien Parr, "De Utrolige", som ikke længere er populære helte. Det er forbudt at være helte. Helen, fru Parr, skal overbevise verden om, at det igen skal være lovligt at være heltemodig. For oplæsning for 7-8-årige, og selvlæsning fra 9 år.

Helen fra familien Parr får en opgave, da familien ellers må trække sig tilbage fra rampelyset. Det er ikke længere lovligt at være helt, men familiens mor, Helen Parr, vil overbevise alle om at helte igen skal være lovlige. Helen er Elastiapigen på en ny elasticykel med jetmotor på mission mod en ny forbryder, Skærmhackeren, der med hjælp af hypnose truer hele byens eksistens. Bob må passe familiens børn, men det er han ikke tilfreds med, og snart bliver der brug for hele familien Parr og "De Utrolige" arbejder igen sammen.

Historien fortælles i episodiske højdepunkter i datid. Fortællingen er fortalt lidt stødvist, og fungerer nok allerbedst hvis man har set filmen. De fleste billeder fylder hele opslaget. Billederne er i en let karikeret, satirisk retro-stil, og figurerne ofte uden så mange ansigtsudtryk.

Billedbog bag den første film, De utroligeCoco, er fra 2004. Bogens forside, layout og opbygning ligner andre nyere billedbøger fra Disney/Pixar som fx CocoBilledbog bag den første film, De utrolige, er fra 2004. Bogens forside, layout og opbygning ligner andre nyere billedbøger fra Disney/Pixar som fx .Informationer og udgaver