Bøger / faglitteratur til børn

Delfin


Beskrivelse


Interessant fagbog for de alleryngste læsere på 6-8 år, der bl.a. fortæller, at delfiner elsker at lege og springe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2021

af

af

Boy Olesen

d. 12. jan. 2021

Interessant fagbog for de alleryngste læsere på 6-8 år, der bl.a. fortæller, at delfiner elsker at lege og springe.

Tigeren bliver præsenteret som et rovdyr, der sniger sig ind på byttet og dræber det ved at bide det i nakken eller i halsen. Der fortælles om tigerens unger og om at tigrene elsker vand. Tigeren er et truet dyr. Delfinen er et klogt dyr, der kommunikerer ved hjælp af forskellige lyde. Der findes mange forskellige slags delfiner, store og små, og delfinen føder levende unger, der kaldes kalve. Undulaten er i naturen grøn, men kan have mange andre farver, når de er i fangenskab. Undulaten spiser frø og kerner og kan lære at tale og lave små tricks. Der skal helst være mindst to undulater, når de holdes i bur. De tre bøger er del af forlagets Fakta-serie.

Bøgerne indeholder meget flotte farvefotos, der spiller rigtig godt sammen med teksten. Bøgernes layout er veltilpasset aldersgruppen og er lærerige for de alleryngste. God idé, at der er gratis elevopgaver på forlagets hjemmeside.

Bøgerne kan relateres til DelfinerTigreUndulat, Tigre og UndulatBøgerne kan relateres til Delfiner, og UndulatBøgerne kan relateres til Delfiner, Tigre og .