Bøger / faglitteratur til børn

Delfiner


Beskrivelse


Hvor og hvordan lever delfiner?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. dec. 2015

Letlæst fagbog om delfiner for børn mellem 7 og 9 år. Bogen indeholder QR-koder, som giver mulighed for både at få læst teksten op og at se korte videosekvenser.

Over 7 opslag fortælles om delfinerne. Hvad er det for en slags dyr, hvor lever det og hvordan lever det? Teksten har lix 14 og er sat i korte afsnit på få linjer. På alle opslag er der et eller flere billeder, som passer til teksten samt evt. en QR-kode, som giver mulighed for at se en kort videosekvens relateret til teksten.

Bogen fungerer godt og får formidlet megen vigtig viden om delfiner videre i et fagligt flot sprog. De faglige begreber forklares i faktabokse på siderne. Alt i alt en god fagbog både for interesselæsere eller til brug ved faglige læsekurser i dansk eller ved opgaver i natur/teknologi.

DelfinDelfiner og marsviner er et populært dyr blandt børn. Der udgives derfor også en del bøger om delfiner. Vil man læse mere, kan man læse videre i titlerne og er og marsvinDelfiner er et populært dyr blandt børn. Der udgives derfor også en del bøger om delfiner. Vil man læse mere, kan man læse videre i titlerne Delfin og .