Bøger / faglitteratur

Deltagelse og forskellighed : en grundbog om inklusion og specialpædagogik


Beskrivelse


Indføring i det inklusions- og specialpædagogiske fagområde. Bogen kan læses som en generel introduktion til inklusion og inkluderende specialpædagogik for lærere og som en grundbog for lærerstuderende til faget pædagogisk psykologi, inklusion og specialpædagogik og til undervisningsfaget specialpædagogik. For lærerstuderende og lærere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2023

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. aug. 2023

Faglig indsigt og pædagogiske redskaber til at lykkes med inklusion og inkluderende specialpædagogik til grundskolens undervisere og lærerstuderende.

Denne bog tager læseren med ind i inklusionens og specialpædagogikkens univers. Bogen giver den teoretiske viden og pædagogiske værktøjer til at skolerne kan inkludere forskellige typer af elever i undervisningen og hjælpe dem alle bedst muligt. Kapitlerne afsluttes med opgaver til refleksion og diskussion, som både kan anvendes på lærerværelset og læreruddannelsen. Dette er tredje udgave af bogen med samme titel, som første gang blev udgivet i 2014. Denne nye version er redigeret og opdateret med nye kapitler og ændrede opgaver på baggrund af udviklingen og den nyeste viden inden for området.

Det er en god, meget positiv og inspirerende udgivelse om inklusion. En bog som både giver lyst til at arbejde med inklusion og samtidig også giver viden og de pædagogiske værktøjer til at lykkes med det.

For både lærerstuderende og lærere er det oplagt også at læse bøgerne Efter inklusionenSamarbejde om den inkluderende skolePissedårlig inklusion, Samarbejde om den inkluderende skole og Pissedårlig inklusionFor både lærerstuderende og lærere er det oplagt også at læse bøgerne Efter inklusionen, og Pissedårlig inklusionFor både lærerstuderende og lærere er det oplagt også at læse bøgerne Efter inklusionen, Samarbejde om den inkluderende skole og .