Bøger / skønlitteratur / roman

Den blå digters kone


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Den berømte digter Manash Ishmail beder korrespondenten Nora Sand om at finde sin hustru som er forsvundet sporløst. Dette viser sig at være en opgave om liv eller død for Nora.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 25. maj 2016

Lone Theils har skrevet en spændende og selvstændig fortsættelse af Pigerne fra Englandsbåden fra 2015, hvor vi følger korrespondenten Nora Sand. For alle læsere af kriminalromaner.

Korrespondenten Nora Sand bliver kontaktet af den berømte digter Manash Ishmail som lover hende eneret på et sjældent interview med ham, hvis hun vil hjælpe ham med at finde hans kone Amina, som er sporløst forsvundet. Dette bliver hurtigt til en livsfarlig og indviklet sag om illegale flygtninge som forsvinder i nattens mulm og mørke. Da Noras computer tillige bliver hacket og vigtige informationer forsvinder er gode råd dyre, for hvem har fået adgang til hendes personlige mails? Imens har hun og kæresten Andreas problemer for han skal nu have et barn med sin tidligere kæreste, Birgitte.

Velskrevet og spændende krimi som læses i ét stræk. En god, gedigen nordisk krimi med tråde til London. Underholdningen er på sit højeste og man gyser, græder og frustreres med vores hovedperson og de øvrige karakterer i romanen. Vi venter i spænding på næste bind i serien om Nora Sand.

Bogen er andet og selvstændige bind i serien om London-korrespondenten Nora Sand. Der er efterhånden udgivet en del nordiske krimier om kvindelige journalister og lign. som både skal balancere karrieren og privatlivet. Et eksempel er svenske Liza Marklunds serie om journalisten Annika Bengtzon hvoraf første bind er Hedebølge.


litteratursiden.dk

d. 14. juni 2016

af

af

Helle Post

d. 14. juni 2016

Anden del af serien med journalisten Nora Sand går tæt på flygtningesituationen og er samtidig en spændende krimi med et godt plot. Under flugten fra Iran til England bliver den kendte digter Manash I...


Berlingske tidende

d. 3. juni 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. juni 2016


Kristeligt dagblad

d. 20. juni 2016

af

af

Mie Petersen

d. 20. juni 2016


Jyllands-posten

d. 4. juni 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 4. juni 2016


Politiken

d. 3. juni 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 3. juni 2016


Weekendavisen

d. 8. juli 2016

af

af

Christian Dorph

d. 8. juli 2016