Bøger / skønlitteratur / roman

Den der banker på


Beskrivelse


Krimi. Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 11. dec. 2019

Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder. For læsere af spændingsromaner.

Martin Benners gode ven Henry dør. Benner arver en halvdel i en antikvitetsbutik i New York, som Henry ejede med sin kone Magda. Samtidig køber Benners veninde Lucy et skakspil i en anden antikvitetsbutik i New York, og så begynder begivenhederne at tage fart. Var Henry i virkeligheden den, Benner troede han var, hvad er det for et skakspil Lucy har købt og hvordan hænger de to sager sammen? "Den der banker på" er tredje bog i serien "En Martin Benner-krimi".

Velskrevet spændingsroman i fint tempo, men uden alt for meget vold og ramasjang. Det er historien og opklaringen, der bærer fortællingen.

Ohlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er SyndfloderDødens cirkel. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med Dødens cirkelOhlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er Syndfloder. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med .


litteratursiden.dk

d. 20. jan. 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 20. jan. 2020

Spændende og hæsblæsende puslespilskrimi, hvor den sofistikerede og kontroversielle advokat Martin Benner havner i en spektakulær sag. I denne spændende puslespilskrimi kommer advokat Martin Benner på...


Jyllands-posten

d. 12. feb. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. feb. 2020