Bøger / faglitteratur / samtaler

Den der vover livet


Beskrivelse


Radioværten Søren Dahl besøger nogle af de gæster i programmet Café Hack, der har gjort størst indtryk. Fælles er, at de har stået over for svære valg og kriser, men har vendt det til noget positivt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2010

af

af

Lone Hjerrild Jensen

d. 11. okt. 2010

En samtalebog med café Hacks populære radiovært Søren Dahl og 4 kendte danskere, der fortæller, hvordan de overkommer og vover livet. Samtalebøger er en meget yndet måde at formidle livets store spørgsmål på, og hvorfor mon? Vil man gerne møde sin egen skrøbelighed spejlet i kendte menneskers liv, en skrøbelighed, som jo også findes hos disse på trods af mod, karriere og udfordringer? Eller er man slet og ret nysgerrig og interesseret i "store" personers liv? I hvert fald bliver varen leveret her i en veloplagt bog med enkelte gode portrætfotos.

Bogens medvirkende er Ole Henriksen, cremekonge med rødder i Nibe og succes i Hollywood, Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister, Kathrine Lilleør, præst og forfatter, Evald Krog, formand for Muskelsvindfonden og Tina Dickow, sanger og sangskriver med succes hjemme og i udlandet. Fælles for dem alle er, at de har stået over for svære valg og store udfordringer, men de har alle vendt kampene til en styrke i deres professionelle og private liv.

Der er kommet en lind strøm af samtalebøger inde for de seneste år, fx Dømt til at skabe (samtaler med 20 kendte danskere om kreativitet), 2009 og Ikon : journalistikkens førstedamer af Mette Vibe Utzon, 2009. Denne samtalebogs personer er udvalgt pga. Søren Dahls spontane interesse og fascination af dem, da de medvirkede i et café Hack program.

En veloplagt bog med en radiovært, der forstår at formidle kendte personers liv, kampe og udfordringer uden at blive for privat.


Berlingske tidende

d. 17. dec. 2010

af

af

Else Cormelius

d. 17. dec. 2010