Bøger / faglitteratur

Den digitale omstilling : 9 radikale udfordringer erhvervslivet skal overleve


Beskrivelse


Præsentation af ni digitale udfordringer for erhvervslivet, som dækker bl.a. sociale medier, big data, deleøkonomi og crowdfunding, samt bud på hvad virksomhederne selv kan gøre for at overleve digitaliseringen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 28. okt. 2015

It-professor Jan Damsgaard fra CBS opstiller 9 digitale udfordringer for erhvervslivet. Henvender sig til alle som arbejder med eller interesserer sig for den digitale økonomi og til opgavebrug fra og med handelsskoleniveau.

En forskningsbaseret grundbog og håndbog om digitaliseringens udfordringer til erhvervslivet. Jan Damsgaard giver samtidig konkrete eksempler på, hvordan danske virksomheder agerer i forhold til digitaliseringens udfordringer. Han opstiller 9 udfordringer til virksomhederne. Eksempler på udfordringer er:"Hvordan undgår virksomheden at dø i digitaliseringen?", "Hvordan tiltrækker virksomheden brugere til sin platform og sørger for de bliver der?" og "Hvordan kan virksomheden tjene penge, hvis kerneydelsen bliver gratis?". Bogen søger svar på alle 9 radikale digitale udfordringer. Emnerne er bl.a. sociale medier, deleøkonomi, crowdfunding, crowdsourcing, Big data, netværksøkonomi, digitale forretningsmodeller og cloudcomputing. Jan Damsgaard er professor og institutleder på Institut for IT-ledelse på CBS.

Interessant mix af teori og praksis, hvor Jan Damsgaard evner at formidle kompleks akademisk viden sådan, at alle interesserede kan være med.

Om erhvervslivet og digitaliseringen er der fx også 10 digitale strategierBegyndelsen og antologien BegyndelsenOm erhvervslivet og digitaliseringen er der fx også 10 digitale strategier og antologien .