Bøger / skønlitteratur / roman

Den du elsker : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Politiinspektør Anders Knutas og hans kollega og kæreste Karin Jacobsson skal opklare mordet på ejendomsmægler Sanna Widding, men snart må de opklare flere bestialske mord, som alle har den samme herregård som fællesnævner.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 29. maj 2017

Uhyggelig og spændende krimi med politiinspektør Anders Knutas og hans kollega og kæreste Karin Jacobsson, som denne gang må opklare mordet på ejendomsmægler Sanna Widding. For alle krimilæsere og især for dem som holder af de nordiske krimier.

Sanna Widding findes død tæt ved en herregård som hun skulle sælge. Men snart dør flere, og Knutas og Jacobsson må snart opklare flere bestialske mord som trækker tråde til den selvsamme herregård. De tre søskende Julia, Maria og Daniel ejer herregården, som er deres fælles barndomshjem, idet deres bror Elias er død i en klatreulykke i Chile 10 år tidligere. Julia vil som den eneste beholde gården og politiet må snart undersøge, hvordan de uhyggelige mord knytter sig til gården.

Dette er et af de bedste bind i krimiserien om politiinspektør Knutas. Et must for alle krimilæsere.

Der er efterhånden en del nordiske krimier på markedet og er man glad for svenske Jungstedt, så kan landsmanden Camilla Läckbergs krimier anbefales. Hendes første krimi hed Isprinsessen.


litteratursiden.dk

d. 15. juni 2017

af

af

Lene Jensen

d. 15. juni 2017

Spændende og intens krimi fra Gotland. Tolvte bog er en af de bedste i serien fra politistationen i Visby. En kvindelig ejendomsmægler findes myrdet i et øde område på Gotland. Hendes mand fortæller p...