Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den eneste madplan du behøver : nemme retter, der skaber madglæde i hele familien


Beskrivelse


Kogebog med madplan og over 40 opskrifter til glæde for både små og store familier i hverdagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2023

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 28. apr. 2023

Kogebog med madplan og over 40 opskrifter til glæde for både små og store familier i hverdagen.

Bogens første tredjedel handler om madglæde, måltider og madplanen - hvor man selv kan indsætte sine opskrifter. Resten af bogen består af opskrifter - bl.a. grød og brød, i gryde og fad, rester osv. Bagest i bogen er et register. Opskrifterne er korte og til at forstå, der er angivet personantal, arbejdstid samt holdbarhed (om retten fx er fryseegnet). Derudover er der ingredienslister og opskriftsvejledninger, samt fotos af de færdige retter. Forfatteren er professionsbachelor i ernæring og sundhed og deler sin viden bl.a. på instagramprofilen @karlas_koekken.

Kortfattet og inspirerende kogebog, der er let at bruge. Opskrifterne er både velkendte og nytænkende - det samme er ingredienserne. Selve madplanen er ikke revolutionerende, men tænkt som et værktøj hvor man kan sætte opskrifterne ind. Det er opskrifterne, der er i fokus.

Forfatteren har tidligere udgivet: Fra mælkekind til madøreLouisas madplan . Der er madplaner og planlægning i mange kogebøger - fx Louisas madplanForfatteren har tidligere udgivet: Fra mælkekind til madøre . Der er madplaner og planlægning i mange kogebøger - fx .