Bøger / faglitteratur til børn / øvelser

Den fantastiske slange og den søde løve : et yogaeventyr med bevægelse


Beskrivelse


Slangen vil holde en fest, for at fejre at han er så gode venner med løven. Alle vennerne bliver inviteret med. En fantastisk rejse ind i børneyogaens univers tager sin form. Med øvelseskort til udklipning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 26. maj 2020

En yogaeventyr for børn på 3-10 år og deres forældre. En legende måde at introducere børnene for yogaens verden.

Løven og slangen er bedste venner, og det vil slangen gerne fejre med en stor fest. Han inviterer alle deres venner - bl.a. hunden, skildpadden og kamelen. De kommer allesammen og fejrer deres venskab. Sideløbende med historien er der indlagt forskellige yogaøvelser i børnehøjde. Yogaøvelserne gennemgås i den første del af bogen, så både børn og voksne har styr på dem, inden historien fortælles. Indledende er der også en introduktion til, hvordan man kan bruge bogen. Historien med slangens og løvens venskabsfest slutter med, at de alle ligger og kigger op på skyerne. Herefter følger en side med afspænding, som den voksne kan gennemgå med børnene.

En rigtig fin kombination af børneyoga-introduktion, billedbog og en hyggelig historie. Øvelserne er rigtig godt afstemt, så de ikke er for avancerede for børn. Illustrationerne er levende og meget udtryksfulde og flere steder humoristiske - fx når kamelen spiller på keyboard til festen.

Andre bøger med børneyoga og historier er fx DyreyogaElvas magiske skattekiste og Elvas magiske skattekisteAndre bøger med børneyoga og historier er fx Dyreyoga og .