Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den fedeste juicekur


Beskrivelse


I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Indeholder planer for de enkelte kure, som du kan følge, indkøbslister samt lette opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2015

af

af

Katja Larsen

d. 27. maj 2015

En juicekur til alle der ønsker at tabe sig og få ny energi. Juicekuren kan følges på forskellige måder og der er eksempler på hvordan dagene med juice kan sammensættes, samt indkøbslister, tips og opskrifter.

Martin Bonde Mogensen er kostvejleder og Body-sds terapeut. Zennie Bonde Mogensen er psykoterapeut og colon hydroterapeut. Sammen driver de Kropsinstituttet og www.denfedestejuicekur.dk hvor de tilbyder juiceretreats og juiceforløb. Forordet i bogen er skrevet af Kaspar Basse, stifter og medejer af Joe & The Juice-kæden. Der lægges op til at bogen kan bruges på forskellige måder, fx som en decideret juicekur over 3, 7, 14 eller 30 dage. Til dette formål er der sammensat planer for hver dag samt indkøbslister. Derudover kan juice bruges som et supplement til en sundere hverdag eller man kan lave sin egen version af 5:2, hvor fastedagene erstattes af juicedage. Der er historier fra kendte såsom Pernille Aalund og Uffe Holm, der har fulgt juicekure af forskellig varighed. Der er tips og råd til hvordan man kommer i gang og til sidst følger der opskrifter på juicer.

En indbydende og motiverende juicebog med lækre billeder.

Kan sammenlignes med fx Tab i vægt med juice kuren, som dog har mere fokus på opskrifterne og knap så mange tips, som i nærværende bog.