Bøger / skønlitteratur / roman

Den franske gartner


Beskrivelse


Miranda og David flytter fra det fashionable London til drømmevillaen på landet med de åbne vidder og den storslåede have. Men virkeligheden viser sig at være væsentlig anderledes end drømmen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2019

af

af

Karina Høyer

d. 28. mar. 2019

Miranda og David flytter fra det fashionable London til drømmevillaen på landet med de åbne vidder og den storslåede have. Men virkeligheden viser sig at være væsentlig anderledes end drømmen. En dramatisk og romantisk roman om lidenskab, tab og kærlighed. For den voksne læser, der tiltrækkes af varme historier om kærlighed og familie.

Under overfladen på Mirandas og Davids perfekte ægteskab lurer usikkerheden og ensomheden midt i et ellers billedskønt familiefællesskab. En dag dukker den smukke og mystiske franskmand Jean-Paul op og derfra forandres alting. Miranda finder en kasse med gamle dagbøger, og måske kender Jean-Paul mere til husets historie end hun først troede. I to spor fortælles historier om kærlighed, tab og lidenskab, men også om at passe på det, der betyder allermest.

En varm, romantisk og dramatisk "page-turner". En moderne historie fortalt i et traditionelt sprog, hvor der i den grad er plads til store følelser og franske forelskelser. De to spor fungerer upåklageligt og flettes let ind i hinanden, så læseoplevelsen bliver rolig og rar samtidig med, at underholdningen er helt i top.

Forfatteren er tidligere udkommet på dansk med Fyrtårnets hemmelighederØens hemmelighederPigen på klippen. Dramatikken og romantikken finder man også i Øens hemmeligheder, Pigen på klippen eller Kate Mortons forfatterskabForfatteren er tidligere udkommet på dansk med Fyrtårnets hemmeligheder. Dramatikken og romantikken finder man også i , Pigen på klippen eller Kate Mortons forfatterskabForfatteren er tidligere udkommet på dansk med Fyrtårnets hemmeligheder. Dramatikken og romantikken finder man også i Øens hemmeligheder, eller Kate Mortons forfatterskab.