Bøger / skønlitteratur / roman

Den hemmelige kvinde : en kærlighedskrimi


Beskrivelse


Helene har mistet hukommelsen, men hvorfor flygtede hun for tre år siden fra sit liv i sus og dus, sin mand og sine to små børn? Er der hemmeligheder i selv de bedste familier?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 20. apr. 2016

Topunderholdende og effektiv kærlighedskrimi, som i den grad vil tilfredsstille de især kvindelige læsere, der er til domestic noir, kærlighed og krimi i en og samme bog.

På Christiansø lever caféejeren Louise og forfatteren Joachim det gode liv. Så dukker en mand pludselig op og påstår, at Louise hedder Helene og er gift med ham. Det viser sig, at Louise faktisk er Helene, og at hun for tre år siden forsvandt sporløst fra sit liv som hovedrig og usympatisk forretningskvinde ved Silkeborg, hustru og mor til to små børn. Hvorfor har Helene mistet hukommelsen, og hvorfor flygtede hun over hals og hoved dengang? Hun vender nu tilbage til sin gamle tilværelse i Silkeborg, og Joachim tager til København, og hver især forsøger de at finde en forklaring. Det udvikler sig ganske dramatisk, for når familierelationer, pengebegær og kødeligt begær er involveret, er der tilsyneladende ingen grænser.

Absolut en underholdende og spændende kærlighedskrimi, som næsten læser sig selv. Holdt ud i strakt arm er den både kulørt og højdramatisk, men det vidtdforgrenede plot er skruet effektivt sammen og suger læseren ind i et univers, hvor alt kan ske - og sker.

Bag pseudonymet Anna Ekberg er de to erfarne krimiforfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, som har udgivet krimier under pseudonymet A. J. Kazinski. Anna Ekberg kan læses som et mix af fx Elsebeth Egholm og Åke Edwardson.


litteratursiden.dk

d. 13. juni 2016

af

af

Anne Juul Andersen

d. 13. juni 2016

En intens page-turner om altoverskyggende kærlighed, familiebånd, pengebegær, svindel, mord og livsfarlig kunst. I denne sommertid har jeg virkelig nydt at læse Anna Ekbergs kærlighedskrimi 'Den Hemme...


Weekendavisen

d. 20. maj 2016

af

af

Christian Dorph

d. 20. maj 2016