Bøger / faglitteratur til børn


Beskrivelse


Om den hvide hajs levevis og levested.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2015

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 9. sep. 2015

Den hvide haj er den mest aggressive af alle hajer. Den kan blive 8 meter lang og har mere end 100 tænder i munden. Mennesket er hajens værste fjende. Den kan godt finde på at gå til angreb på mennesker, men mennesket er ikke hajens livret. For 8-9-årige.

Fagbog om den hvide haj. Her kan man læse og få læst højt via QR-koder om den hvide haj. Man læser om længde, vægt, levesteder, byttedyr, fjender og meget mere. Farvefotos følger teksten bogen igennem. Undervejs er der QR-koder, som fører til små film med den hvide haj. Svære ord og fagord er fremhævet og forklares på de enkelte sider, men også i en ordliste bag i bogen. Sammensatte ord har delestreg.

Fin lille QR-fagbog. Flotte farvefotos fanger læseren på hver side. Teksten er tydelig, og det fungerer godt med ordforklaringerne. Gennem de små film får man en fornemmelse af hajen i virkeligheden.

Der er ikke andre bøger, der kun handler om den hvide haj for de 8-9-årige. Men i Farlige dyrDræberdyr - du helst ikke vil møde! og i Dræberdyr - du helst ikke vil møde! kan man læse om hajer og andre farlige dyrDer er ikke andre bøger, der kun handler om den hvide haj for de 8-9-årige. Men i Farlige dyr og i kan man læse om hajer og andre farlige dyr.