Bøger / faglitteratur / opgaver

Den kreative tænkers hemmelighed : lær at se sammenhænge, andre ikke ser


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 31. aug. 2017

Kreativitet handler om at kunne se sammenhænge. En brugsbog med opgaver i kreativ tænkning til alle interesserede.

De, der får innovative ideer ser sammenhænge, andre ikke ser, siger forfatterne, som underbygger dette med henvisning til forskning og forsøg. Som eksempel på kreativ tænkning er fx træneren, der fik en ide til skridsikre såler til løbesko, da han så sin kone lave vafler. Læseren inviteres på en bootcamp med 21 opgaver af verbal, visuel og konceptuel karakter med tre indledende øvelser som en start på at begynde at se sammenhænge. Bogen slutter med 3 værktøjer til kreative sammenhænge: Mindmapping, Krydsmetoden og Tilfældig inspiration. Forfatterne har en Master of Science i Kreativitet og er anerkendte kreativitetseksperter.

Indbydende bog med kreativt layout og spændende billeder. Den henvender sig til enhver, der vil træne sin evne til kreativ tænkning. Opgaverne, som tager ca. 15-20 minutter, består af associationslege, kombinationsopgaver, ordspil og alternative anvendelser, nogle med skrivning. Nogle opgaver kan forekomme fjollede, som fx at finde alternative anvendelser for en kylling, men går man med på legene er der rig mulighed for at træne evnen i at "tænke ud af boksen".

Big magicKunsten at være kreativ er en selvbiografisk bog om at arbejde med sin egen kreativitet. Kunsten at være kreativ præsenterer et kursusforløb over 12 uger i at udvikle sine kreative og kunstneriske siderBig magic er en selvbiografisk bog om at arbejde med sin egen kreativitet. præsenterer et kursusforløb over 12 uger i at udvikle sine kreative og kunstneriske sider.


Markedsføring

2017, nr. 8

af

af

Søren Christensen

2017, nr. 8