Bøger / faglitteratur / kogebøger

Den letteste vej til raw food : 200 opskrifter på skøn mad med masser af vitaminer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 6. jan. 2015

Raw food er for dem som vil spise sundere og denne indeholder 200 enkle opskrifter. En del af opskrifterne kan også bruges som sundt tilbehør i en menu.

Bogen er delt op i følgende afsnit: morgenmad, frokost herunder supper, aftensmad, mellemmåltider, og endelig desserter og søde sager. Mange af opskrifterne kan dog bruges hele dagen. Layoutet er enkelt med ingredienser og en kort beskrivelse af fremgangsmåden. Bagerst i bogen er der et fyldigt register.

Opskrifterne er lige til at gå til og der er ikke alt for mange specialingredienser. Der er ingen medfølgende billeder, hvilket gør bogen lettere kedelig og ikke særlig inspirerende.

Efterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte42°rawRaw foodBikiniklar med 5:2Den letteste vej til stenalderkostDen letteste vej til 5:2 kuren, 42°raw og Raw food. I forhold til layout og stil minder denne mest om Bikiniklar med 5:2, da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx Den letteste vej til stenalderkost og Den letteste vej til 5:2 kurenEfterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte, og Raw food. I forhold til layout og stil minder denne mest om Bikiniklar med 5:2, da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx Den letteste vej til stenalderkost og Den letteste vej til 5:2 kurenEfterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte, 42°raw og . I forhold til layout og stil minder denne mest om Bikiniklar med 5:2, da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx Den letteste vej til stenalderkost og Den letteste vej til 5:2 kurenEfterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte, 42°raw og Raw food. I forhold til layout og stil minder denne mest om , da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx Den letteste vej til stenalderkost og Den letteste vej til 5:2 kurenEfterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte, 42°raw og Raw food. I forhold til layout og stil minder denne mest om Bikiniklar med 5:2, da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx og Den letteste vej til 5:2 kurenEfterhånden findes der en hel del om raw food bl.a. Raw fast food - med nærvær og hjerte, 42°raw og Raw food. I forhold til layout og stil minder denne mest om Bikiniklar med 5:2, da den er meget enkelt sat op og helt uden fotos. I samme serie findes 4 andre titler fx Den letteste vej til stenalderkost og .