Bøger / faglitteratur / kogebøger

Den letteste vej til stenalderkost : 200 lækre opskrifter der får kiloene til at rasle af


Beskrivelse


Slankekur med 200 opskrifter baseret på stenalderkost også kendt som paleokost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Frederik Nielsen

d. 30. okt. 2014

Slankekur med 200 opskrifter baseret på stenalderkost også kendt som paleokost. For læsere der gerne vil tabe sig med principperne fra stenalderkost eller for de garvede som gerne vil inspireres af opskrifterne.

Forfatteren er ernærings- og husholdningsøkonom og har udgivet mange kogebøger indenfor alle tænkelige temaer. Bogen har en ganske kort introduktion og består så ellers udelukkende af opskrifter, uden billeder, følgetekster og baggrundsinformation. Kapitlerne dækker morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider og alle måltiderne er tilpasset det daglige antal kalorier, så det er nemt at sammensætte. Opskrifterne bruger almindeligt tilgængelige ingredienser og er udarbejdet ud fra kalorieindhold. Der er kalorietabeller bagest i bogen.

Overskuelig at gå til for læsere uden forhåndsviden som gerne vil tabe sig med principperne og råvarerne fra stenalderkost. Bogen forklarer ikke stenalderkostens ernæringsmæssige principper, fordi den lægger vægt på kun at være slankekur til en begrænset periode.

I samme serie er der bl.a. Den letteste vej til LCHF kurenDen letteste vej til 5:2 kurenStenalderkøkkenStenalderkostStenalderkost og Den letteste vej til 5:2 kuren. Stenalderkøkken, Stenalderkost og Stenalderkost er eksempler på grundigere bøger om stenalderkostI samme serie er der bl.a. Den letteste vej til LCHF kuren og . Stenalderkøkken, Stenalderkost og Stenalderkost er eksempler på grundigere bøger om stenalderkostI samme serie er der bl.a. Den letteste vej til LCHF kuren og Den letteste vej til 5:2 kuren. , Stenalderkost og Stenalderkost er eksempler på grundigere bøger om stenalderkostI samme serie er der bl.a. Den letteste vej til LCHF kuren og Den letteste vej til 5:2 kuren. Stenalderkøkken, og er eksempler på grundigere bøger om stenalderkostI samme serie er der bl.a. Den letteste vej til LCHF kuren og Den letteste vej til 5:2 kuren. Stenalderkøkken, og er eksempler på grundigere bøger om stenalderkost.