Bøger / faglitteratur / kogebøger

Den letteste vej til sund fordøjelse : 200 opskrifter, der styrker maven og giver ny energi og velvære


Beskrivelse


Opskrifter til 1 person udarbejdet så man ved indtagelse af de tre hovedmåltider og et mellemmåltid, får mave og tarm i balance.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 28. okt. 2015

Kogebog, der understøtter en sund balance i mave og tarm. Har du fordøjelsesproblemer, kan kostændring være en løsning.

I forfatterens række af små, handy kogebøger er temaet denne gang problemer med fordøjelsen. Uden henvisning til lægelig dokumentation fremhæver Gitte Rasmussen, at små ændringer i kosten kan afhjælpe mavesmerter, tarmluft, forstoppelse, diarré mv. Opskrifterne dækker dagens hovedmåltider og mellemmåltider, tilrettelagt for 1 person. Bagerst findes liste over råvarer, der hhv. er egnede og bør undgås. Stikordsregister. Ikke illustreret.

Bogen er ligesom de forrige i serien overskuelig og nem at gå til, men fremstår også lidt kedelig, set i forhold til de mange farvestrålende kogebøger, der findes. Fraværet af illustrationer får den til at fremstå nøgtern og saglig, og det kan undre, at der ikke er brugt plads på at dokumentere, hvorfor nogle fødevarer skulle være bedre for maven end andre. Bogens opskrifter virker meget appetitlige og er opbygget, så de også kan supplere forfatterens tidligere slankeopskrifter. Der indikeres dog ikke andre anvendelsesmuligheder end det i titlen angivne formål.

Boost din fordøjelse på 21 dageSund mave sådanMaven i balance giver et faktuelt overblik over emnet. Mere udførlig gennemgang ses i bøger som Sund mave sådan, Maven i balance og selvfølgelig bøgerne om FODMAP-diætenBoost din fordøjelse på 21 dage giver et faktuelt overblik over emnet. Mere udførlig gennemgang ses i bøger som , Maven i balance og selvfølgelig bøgerne om FODMAP-diætenBoost din fordøjelse på 21 dage giver et faktuelt overblik over emnet. Mere udførlig gennemgang ses i bøger som Sund mave sådan, og selvfølgelig bøgerne om FODMAP-diæten.