Bøger / skønlitteratur / roman

Den lille butik med de lykkelige slutninger


Beskrivelse


29-årige Nina Redmond elsker at finde det rigtige match mellem bøger og lånerne på biblioteket. Men da biblioteket lukker, øjner hun muligheden for at skabe sig et nyt liv som boghandler i Skotland.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 21. aug. 2018

Nina Redmond elsker at finde det rigtige match mellem bøger og lånerne på biblioteket. Men da biblioteket lukker, øjner hun muligheden for at skabe sig et nyt liv som boghandler i Skotland. Feel good roman for alle kvinder om at turde forfølge sine drømme.

Biblioteket, hvor 29-årige Nina arbejder, skal lukkes. Nu hedder fremtidens bibliotek et Multimediehus og er fyldt med smarte forandringsstrategier. Nina forsøger desperat at redde alle de kasserede bøger, mens hun overvejer hvad hun skal stille op uden job og penge. Hun springer ud i at købe en gammel kassevogn i Skotland, som hun sætter i stand og åbner en rullende boghandel i. Pludselig er hun selvstændig, bor på landet i Skotland og skal træffe en masse beslutninger selv. Heldigvis har hun sine mange yndlingsbøger med i sin mentale rygsæk og ikke mindst støtte fra sin gode veninde, Surinder. Det bliver nødvendigt, da kærligheden også dukker op.

Nina udlever en hver bogelskers drøm og hyggen breder sig ud over siderne. Her er virkelig feel good for alle pengene kombineret med hovedpersonens gode boganbefalinger. Den idylliske forside er holdt i samme stil som Jenny Colgans øvrige bøger.

Idyllen i et lille samfund beskrives også i fx Patricia Harmans Jordemoder på flugtVidunderlige augustLæserne i Broken Wheel anbefaler, i Vidunderlige august af Brenda Bowen eller Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina BivaldIdyllen i et lille samfund beskrives også i fx Patricia Harmans Jordemoder på flugt, i af Brenda Bowen eller Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina BivaldIdyllen i et lille samfund beskrives også i fx Patricia Harmans Jordemoder på flugt, i Vidunderlige august af Brenda Bowen eller af Katarina Bivald.