Bøger / faglitteratur

Den lille guide til børns opsparing


Beskrivelse


Forældre og bedsteforældre får her en gennemgang af opsparing, investering, pengegaver og skatteforhold i relation til det at spare op til børn eller børnebørn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2021

af

af

Pernille Poulsen

d. 29. okt. 2021

Forældre og bedsteforældre får her en gennemgang af opsparing, investering, pengegaver og skatteforhold i relation til det at spare op til børn eller børnebørn.

"Privatøkonomi for unge voksne" kommer ind på alle de ting, der er gode at kende til, når man som ung står på tærsklen til det voksne liv. Skal man eje eller leje, hvordan får man SU'en til at slå til, skal man spare op, tage lån og hvorfor er det så vigtigt at sætte penge til side. Forfatter Frederik Askov Storm er stifter af "Unge investorer" og har tidligere udgivet Den lille guide til ung økonomiDen lille guide til børns opsparing, som denne er en opdatering af. I "Børns opsparing" giver forfatter Jacob Munk-Stander, der er medstifter af platformen for børneopsparing "Tobi", gode råd til, hvordan vi giver vores børn den bedste økonomiske start på livet. Bliv introduceret til aktiedepoter, pengegaver, gaveafgifter, arveforskud, samt diverse børneopsparingskonti og andre investeringsmuligheder. Bogen er en opdateret version af Den lille guide til børns opsparing Begge bøger udkommer nu på Muusmann Forlag i samarbejde med Forlaget Penge, der tidligere stod alene for udgivelserne"Privatøkonomi for unge voksne" kommer ind på alle de ting, der er gode at kende til, når man som ung står på tærsklen til det voksne liv. Skal man eje eller leje, hvordan får man SU'en til at slå til, skal man spare op, tage lån og hvorfor er det så vigtigt at sætte penge til side. Forfatter Frederik Askov Storm er stifter af "Unge investorer" og har tidligere udgivet Den lille guide til ung økonomi, som denne er en opdatering af. I "Børns opsparing" giver forfatter Jacob Munk-Stander, der er medstifter af platformen for børneopsparing "Tobi", gode råd til, hvordan vi giver vores børn den bedste økonomiske start på livet. Bliv introduceret til aktiedepoter, pengegaver, gaveafgifter, arveforskud, samt diverse børneopsparingskonti og andre investeringsmuligheder. Bogen er en opdateret version af Begge bøger udkommer nu på Muusmann Forlag i samarbejde med Forlaget Penge, der tidligere stod alene for udgivelserne.

Begge bøger er lettilgængelige uden at blive for letbenede og lever således fint op til seriens vision om at uddanne almindelige danskere i privatøkonomiske emner.

Om økonomi for børn og unge findes Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagereHjemmefra, der også indeholder afsnit om børneopsparing. Om privatøkonomi specifikt for unge findes fx Hjemmefra : sådan får du succes med dit nye liv!Om økonomi for børn og unge findes Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagere, der også indeholder afsnit om børneopsparing. Om privatøkonomi specifikt for unge findes fx : sådan får du succes med dit nye liv!.