Bøger / faglitteratur

Den lille guide til fundamental analyse


Beskrivelse


Guide til at forstå regnskaber og nøgletal for børsnoterede virksomheder via metoden fundamental analyse, som er en metode eller et værkstøj, der kan hjælpe investoren til at forstå sammenhængen mellem en virksomheds værdi og prisen på dens aktie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 11. juni 2020

Guide til at forstå regnskaber og nøgletal for børsnoterede virksomheder via metoden fundamental analyse. Henvender sig til nybegynder investorer og andre, der ønsker en letlæst introduktion til emnet.

Fundamental analyse er en metode eller et værkstøj, der kan hjælpe investoren til at forstå sammenhængen mellem en virksomheds værdi og prisen på dens aktie. Guiden giver en kortfattet introduktion til et ellers kompliceret felt. Man får indsigt i begreber som SWOT-analyse, selskabs-analyse, book value, payout ratio og en generel introduktion til, hvordan man læser et regnskab.Indeholder desuden enkelte virksomhedscases, der konkretiserer de teoretiske begreber samt interviews med professionelle investorer. Guiden er udgivet af Forlaget Penge, som en del af serien "Den lille guide". Forfatter Martin Gottlob er tidligere aktieanalytiker hos blandt andet Carnegie og Investor Relations chef hos Danske Bank. Bogen er redigeret af Sarah Ophelia Møss, sociolog, foredragsholder og ejer af Ophelia Invest.

Letlæst og forholdsvis ukompliceret guide til fundamental analyse. Cases og interviews gør det - lidt tørre emne - mere spændende og forståeligt.

Den lille guide til investeringInvester i livetFå mod på at investere selv, Invester i livet og Få mod på at investere selv er alle lette guides til nybegynder investorenDen lille guide til investering, og Få mod på at investere selv er alle lette guides til nybegynder investorenDen lille guide til investering, Invester i livet og er alle lette guides til nybegynder investoren.