Bøger / faglitteratur

Den lille guide til passiv indkomst


Beskrivelse


Indføring i - samt inspiration til - passiv indkomst. Til læsere, der ønsker at få deres opsparing til at vækste og gerne vil inspireres til flere passive indtægter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2021

af

af

Pernille Poulsen

d. 1. okt. 2021

Indføring i - samt inspiration til - passiv indkomst. Til læsere, der ønsker at få deres opsparing til at vækste og gerne vil inspireres til flere passive indtægter.

Med disse to bøger bliver man klogere på, hvordan man bedst forvalter såvel pension som opsparing. I bogen om pension får læseren de grundlæggende pensionsbegreber forklaret, og der gennemgås en række cases og modeller for forskellige pensionsformer. Læseren bliver klædt på til selv at varetage sin pension på en tryg måde. Forfatter Pia Ottosen arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. I bogen om passiv indkomst er der fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde for hver en krone. Investeringer, der kan give passive indtægter er fx aktier, ejendomme og indeksfonde, men læseren får også ideer til alternative passive indkomstformer som fx at blive youtuber, lave podcasts eller arrangere online kurser. Forfatter Sanne Kristiansen driver virksomheden "Fri Økonomi", hvor hun underviser og rådgiver om økono­misk frihed. Bogserien "Den lille guide til privatøkonomi" udgives af Muusmann i samarbejde med Forlaget Penge.

Let tilgængelige uden at blive for "letkøbte". Masser af nyttig viden i et sprog, man forstår uden de store forudsætninger.

Der er de seneste år kommet en del guides til privatøkonomi. Fx : Den lille guide til investeringDen lille guide til opsparing og Den lille guide til opsparingDer er de seneste år kommet en del guides til privatøkonomi. Fx : Den lille guide til investering og .