Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den lille heks og ræven


Beskrivelse


Den lille heks og vennerne ser, at der er gnavet et hul i madkurven. Alfi tror det er ræven. De laver en fælde, så de kan fange ræven. Mon det lykkes? Og hvorfor stjæler ræven?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2017

af

af

Stine Bille

d. 6. jan. 2017

To nye titler i serien om "Den lille heks". Sammen med sine venner, er heksen ved at bygge et tårn. I den ene bog mangler de byggesten. I den anden kommer der en ræv, og stjæler deres mad. For 7-9-årige.

I "Den lille heks og den store sten" er heksen og hendes venner ved at bygge et tårn. De finder en stor sten, som de kan bruge til byggesten. Heksen brygger en drik, mens de andre hakker løs på stenen. "Hold pause og kom og smag" råber hun. De nyder pauser og tager en lur, men Gagak mangler. Hvor er han? Og hvad laver han? I den anden bog "Den lille heks og ræven" opdager heksen og vennerne, at der er gnavet hul i madkurven. Alfi er sikker på, at det er ræven. De bygger en fælde og fanger ræven. Bagefter opdager de noget om ræven, der gør, at de fortryder deres handling. Begge bøger har ca. lix 5.

To fantasifulde bøger om den farverige og morsomme heks. Teksten er enkel, skrevet i korte sætninger og små afsnit. Der er farvelagte og humoristiske tegninger i bøgerne, og de danner sammen med den veltilrettelagt tekst, selve historien om "Den lille Heks" og hendes pudsige venner. Bøgerne er har et lækkert layout, og er i hardcover.

Der findes mange herlige bøger om "Den lille heks" i serien "Vejen til Spang Kuk" fx den første Den lille heks og Hexikon. En anden bog om hekse kunne fx være Hissi laver uvejrDen lille Heks og HexikonHissi laver uvejrDer findes mange herlige bøger om "Den lille heks" i serien "Vejen til Spang Kuk" fx den første Den lille heks og Hexikon. En anden bog om hekse kunne fx være .