Bøger / faglitteratur / kogebøger

Den lille superkål bibel


Beskrivelse


71 forskellige opskrifter på bl.a hovedretter, drikke og desserter, alle med grønkål som hovedingrediens.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Stine Grabas

d. 17. juni 2016

Grønkål er rig på vigtige næringsstoffer og her får du en bog med varierende opskrifter, hvor én af ingredienserne er grønkål. For dig, der ønsker ny inspiration til at spise mere grønkål.

Bogen indledes med et par sider om grønkål og dens egenskaber. Resten af bogen består af opskrifter, hvor ca. 1/3 af opskrifterne er forskellige drikke med blendet kål som ingrediens. Den resterende del af bogen indeholder opskrifter, der er inddelt i grundopskrifter, morgenmad, snacks, salater, hovedretter, tilbehør og endelig 2 opskrifter på desserter. Bagerst er der et register.

Absolut nemme og overskuelige opskrifter i en bog med et indbydende design. Hver opskrift har to sider i bogen, hvor rettens ingredienser illustreres med et billede samt en kort liste. På den anden siden vises den færdige ret sammen med en forklaring på tilberedningen. Det gør kogebogen nem og overskuelig.

Tilbage i 2003 udkom Grønkål på nye lækre måderKålKål, hvor grønkål ligeledes er i fokus. Kål af Nøhr Christensen og Kål af Mølbak indeholder begge opskrifter med kål i bred forstandTilbage i 2003 udkom Grønkål på nye lækre måder, hvor grønkål ligeledes er i fokus. af Nøhr Christensen og af Mølbak indeholder begge opskrifter med kål i bred forstandTilbage i 2003 udkom Grønkål på nye lækre måder, hvor grønkål ligeledes er i fokus. af Nøhr Christensen og af Mølbak indeholder begge opskrifter med kål i bred forstand.