Bøger / skønlitteratur til børn / romaner

Den lille truck - Truck får nye hjul


Beskrivelse


Truck skal have nye hjul på, for de gamle er slidte, men han gider ikke have de kedelige, som hans mor vælger. For 8-10-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2020

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 27. aug. 2020

Truck skal have nye hjul på, for de gamle er slidte, men han gider ikke have de kedelige, som hans mor vælger. For 8-10-årige.

Tre bøger i serien "Den lille truck". Truck bor med sin mor og far i Truckby. Han drikker benzin til morgenmad, går i skole sammen med de andre trucks, og har en lærer, der hedder Hr Dyt. Hans bedste ven er Max. Teksten er delt ind i kapitler med hver sin overskrift, og der er illustrationer i farver på nogle af opslagene.

Tre hyggelige historier om skole, familie, venner, og det med at ville være sej og bryde regler. Alt dette pakket ind i et truck-univers, hvor der drikkes olie-shake med pisket motorfedt på Café Olie, udstødes sort røg, hvis man er vred, og hvor hele byen samles på stadion fredag aften, når Trucks far laver sit store monstertruckshow.

En anden serie om familie og trucks er fx Troels' trucker-farTruck i serien "Truck Troels". Hvis man har lyst til at læse en fagbog om trucks, kan man fx læse Truck som er i serien "Fagfilur"En anden serie om familie og trucks er fx Troels' trucker-far i serien " Troels". Hvis man har lyst til at læse en fagbog om trucks, kan man fx læse som er i serien "Fagfilur".