Bøger / skønlitteratur til børn / eventyrlige fortællinger

Den magiske genvej


Beskrivelse


De fire piger siger farvel til Ønskeøen og tager hjem til deres forældre. De tror, at de aldrig møder feerne igen. Men pludselig forsvinder Mias kat, og de møder en af feernes mus i Lines køkken. Måske er feerne ikke helt færdige med pigerne?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 19. nov. 2014

Mød fire piger, som opdager en fe i deres baghave. Pludselig befinder de sig på Ønskeøen, hvor de møder Klokkeblomst og alle de andre feer. Men hvordan kommer de hjem igen? Hvis du er til feer og magi, vil du elske denne højtlæsningsbog. Fra 5 år.

To bind i en ny serie, der handler om Kate og hendes veninder Mia og Line, og lillesøster Gaby. En dag møder pigerne, i deres baghave, en fe som ved en fejl får taget pigerne med til Ønskeøen. Her bor Klokkeblomst og andre eventyrlige feer. Pigerne prøver at flyve, malke mælk fra mus og snakke med dyrene. Da feerne vil sende pigerne hjem igen, forsvinder Kate sporløst. Noget tyder på, at ikke alle feer er lige gode. I bind to kommer pigerne endelig hjem, men de savner Ønskeøen, Klokkeblomst og de andre feer. Men pludselig forsvinder Mias kat, og de møder en af feernes mus i Lines køkken.

Serien er virkelig guf for alle fe-elskende piger. Der er et mystisk plot og en spændende handling. Bøgerne er skrevet i et muntert sprog, som giver en god fornemmelse. Her er ikke ironi eller underspillet humor, men derimod sund fornuft og små moraler. De doucefarvede glimmerforsider vil bestemt fange interessen hos mange piger. I USA er der foreløbigt udkommet 7 bind i serien.

Minder om Feerne i RosendalenDet fortryllede slot og Det fortryllede slotMinder om Feerne i Rosendalen og .