Bøger / faglitteratur

Den medicinske seer : sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv


Beskrivelse


Mediet Anthony William kan gennem kommunikation med en højtstående ånd læse menneskers helbredstilstand og forklarer her de underliggende årsager til en lang række kroniske og uforklarlige lidelser og sygdomme, og hvordan sygdommene skal behandles på naturlig vis.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2016

af

af

Jette Landberg

d. 1. apr. 2016

Mediet Anthony William giver her en ny vinkel og nye helbredelsesmetoder på udbredte sygdomme. Han har fået den gave, at han kan se direkte ind i folks helbred med sine psykiske evner. For dem, der vil prøve nye veje og interesserer sig for healing og alternative helbredelsesmetoder.

Anthony William var 4 år gammel, da han kom i kontakt med Ånden. Denne specielle kontakt har fulgt ham hele livet, idet han kan se ind i folk og se hvad de fejler og hvordan de kan helbredes. Masser af mennesker, der lider af sygdomme som borreliose, sclerose og leddegigt, har været gennem sundhedssystemet uden bedring. Man har en forkert tilgang til disse sygdomme ifølge forfatteren. Vi får et indblik i Epstein-Barr virusset, der ligger bag en række lidelser, og der afdækkes andre misforståelser bag udbredte sygdomme. Der er forslag til helbredende kost i forbindelse med de forskellige lidelser. Det sidste afsnit handler om forebyggelse. Teksten er blandet med en række patientberetninger. William har hele livet beskæftiget sig med sin indsigt og kan sammenlignes med Edgar Cayce, der også havde seerens gave.

Bogen er omfattende men ikke svær at læse. Vil givet interessere mange, der kæmper med ubehagelige sygdomme. Jeg kan ikke her vurdere de medicinske aspekter.

Alberto Villoldo har netop udgivet Sundhed indefra, der kobler shamanistisk visdom med nyeste viden om ernæringens og tankernes indflydelse på helbredet.


Nyt aspekt

Årg. 48, nr. 3 (2016)

af

af

Jesper Ovesen

Årg. 48, nr. 3 (2016)