Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Den medicinske seers guide til udrensning : alt, hvad du har brug for at vide om udrensning for at forvandle dit helbred og dit liv


Beskrivelse


Seeren Anthony Williams kommer her med sine bedste bud på udrensning. For alle med interesse for healing og alternative helbredelsesmetoder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 30. sep. 2020

Seeren Anthony Williams kommer her med sine bedste bud på udrensning. For alle med interesse for healing og alternative helbredelsesmetoder.

Anthony Williams var 4 år gammel, da han kom i kontakt med Ånden. Han siges at kunne se ind i folk, hvad de fejler og hvordan de kan helbredes. Her fortæller han, hvordan vi i vores tid er omgivet af toksiner og sygdomsfremkaldende stoffer, som belaster kroppen og kan give en række sygdomme og helbredsproblemer. Fx problemer med vægt, fordøjelse, blodtryk, hudlidelser, hjerteproblemer mv. Her kommer udrensning ind i billedet, da det er et effektivt redskab til at forebygge helbredsproblemer. Læserne får en grundig forklaring på, hvad der kan ligge til grund for helbredsproblemerne samt hvordan man kan forbedre sit helbred, herunder vejledning til 3:6:9-udrensningen, både i enkle og mere avancerede udgaver. Bogen indeholder desuden opskrifter og guide til kosttilskud. Illustreret med farvefotos.

Bogen er lidt af en moppedreng, men let nok at læse for dem, der er interesserede. Den er meget informationstung og fyldt med detaljer. Der skal en god portion interesse for emnet til for at komme igennem den.

Bogen er mest sammenlignelig med forfatterens tidligere bog Den medicinske seer, hvor Williams forklarer de underliggende årsager til en lang række kroniske og uforklarlige lidelser og sygdomme, og hvordan sygdommene skal behandles på naturlig vis.