Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Den medicinske seers kostguide : helbred dig selv og dem, du holder af, med den healende kraft i frugt og grønsager


Beskrivelse


Om hvordan frugt og grønt kan være med til at forebygge sygdomme, og om de spirituelle, følelsesmæssige og fysiske fordele der kan være ved at spise det. Med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2017

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 9. mar. 2017

Flot og alternativ kostguide om den healende kraft i frugt og grønt. For alle med interesse for spiritualitet og kost.

Mediet Anthony William har siden han var lille dreng arbejdet sammen med en ånd, der giver ham en unik evne til at "se" symptomer, skader og andre helbredsmæssige problemer hos folk omkring ham. Hans vigtigste opgave er med hjælp fra ånden at fortælle sandheden om sundhed, herunder hvordan vi skal spise for at helbrede sygdomme, genoprette kroppens balance og skabe et sundt liv. Bogen fortæller os dels, hvad det er der holder os tilbage og giver os dårlig livsstil, dels hvordan vi rejser os og arbejder mod at forebygge de mange sygdomme og fysiske og psykiske problemer, som vi mennesker plages af. Derudover præsenteres fire grupper af fødevarer, der kan ændre vores liv: Frugt, grønsager, urter og krydderier samt vilde fødevarer. Fødevarernes spirituelle egenskaber og de sygdomme de forebygger beskrives og dertil kommer en række opskrifter. Bogen er forsynet med et omfattende indeks.

Forfatteren henvender sig kærligt og omsorgfuldt til læseren og giver en grundig indføring i planternes helbredende kraft, som er let at gå til. Opskriftsdelen er suppleret med flotte, indbydende farvefotos og opskrifterne er både inspirerende og let tilgængelige.

Det er oplagt at sammenligne med forfatterens første bog Den medicinske seer, der har fokus på selvhelbredelse og alternativ behandling.