Bøger / faglitteratur / erindringer

Den mentale kriger : den der vil det mest - når mest!


Beskrivelse


Først om Kim Boyes (f. 1969) karriere som fodboldspiller i bl.a. Brøndby. Dernæst en gennemgang af de coachingmetoder, han i dag bruger som fodboldtræner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2017

af

af

Per Månson

d. 29. sep. 2017

Om Kim Boyes karriere som fodboldspiller i bl.a. Brøndby, med en gennemgang af de metoder, han i dag bruger i coaching. For unge fodboldspillere med ambitioner.

Kim Boye voksede op i et mildest talt dysfunktionelt hjem, men klarede sig igennem ved at koncentrere sig fuldt og helt om fodbold. Over AB kom han til Brøndby, hvor hans karriere blev hæmmet af dårlig kemi med træneren Morten Olsen. Han prøvede flere af de store udenlandske klubber, men en voldsom benskade gjorde, at han måtte forlade fodbold. Han ernærer sig nu som coach, og anden del af bogen er programmer til selvstudium for kommende stjernespillere.

Det er en hudløs ærlig beskrivelse af en karriere, der er præget af voldsomt temperament, men også kæmpe engagement. Coach-delen er grundig med mange skemaer og øvelser til selvstudie.

De fleste bøger om fodboldtræning, fx Aldersrelateret træningFodboldteknikSorte svinNo regrets og Fodboldteknik henvender sig mest til trænere, mens denne er rettet mod spilleren. Fodboldbiografimæssigt er bogen i familie med Sorte svin og No regretsDe fleste bøger om fodboldtræning, fx Aldersrelateret træning og henvender sig mest til trænere, mens denne er rettet mod spilleren. Fodboldbiografimæssigt er bogen i familie med Sorte svin og No regretsDe fleste bøger om fodboldtræning, fx Aldersrelateret træning og Fodboldteknik henvender sig mest til trænere, mens denne er rettet mod spilleren. Fodboldbiografimæssigt er bogen i familie med og No regretsDe fleste bøger om fodboldtræning, fx Aldersrelateret træning og Fodboldteknik henvender sig mest til trænere, mens denne er rettet mod spilleren. Fodboldbiografimæssigt er bogen i familie med Sorte svin og .