Bøger / skønlitteratur til børn / vittigheder

Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder


Beskrivelse


Samling af vittigheder, gåder og fiksérbilleder for børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Bo Knudsen

d. 7. okt. 2014

Blandede vitser og gåder for børn og barnlige sjæle fra ca. 10 år. Her er også dem, dine forældre og bedsteforældre grinede af som børn.

Vitser og gåder om århusianere, svigermødre, monstre, skotter, skolelærere, hvad er forskellen/ligheden osv. Hver på mellem 1 linje og ca. 1/2 side. Billederne i bogen er gamle fikserbilleder, hvor man skal lede efter skjulte personer. Mange af vitserne og gåderne husker jeg fra min barndom for over 50 år siden. Sten Wijkman Kjærsgaard har stået for mange samlinger af gåder og vitser. Også denne der er sammensat af 3 tidligere bøger. Første 3/4 af hver af disse bøger er kopieret: Børnenes vittighedsbog vender tilbageBørnenes gådebogBørnenes vittighedsbog 4, Børnenes gådebog og Børnenes vittighedsbog 4Vitser og gåder om århusianere, svigermødre, monstre, skotter, skolelærere, hvad er forskellen/ligheden osv. Hver på mellem 1 linje og ca. 1/2 side. Billederne i bogen er gamle fikserbilleder, hvor man skal lede efter skjulte personer. Mange af vitserne og gåderne husker jeg fra min barndom for over 50 år siden. Sten Wijkman Kjærsgaard har stået for mange samlinger af gåder og vitser. Også denne der er sammensat af 3 tidligere bøger. Første 3/4 af hver af disse bøger er kopieret: Børnenes vittighedsbog vender tilbage, og Børnenes vittighedsbog 4Vitser og gåder om århusianere, svigermødre, monstre, skotter, skolelærere, hvad er forskellen/ligheden osv. Hver på mellem 1 linje og ca. 1/2 side. Billederne i bogen er gamle fikserbilleder, hvor man skal lede efter skjulte personer. Mange af vitserne og gåderne husker jeg fra min barndom for over 50 år siden. Sten Wijkman Kjærsgaard har stået for mange samlinger af gåder og vitser. Også denne der er sammensat af 3 tidligere bøger. Første 3/4 af hver af disse bøger er kopieret: Børnenes vittighedsbog vender tilbage, Børnenes gådebog og .

Stor samling af mange gamle og lidt nyere vitser og gåder. Der er meget genbrug fra andre vits- og gådebøger, så om du er 10 eller 60 år, vil du kende en stor del af indholdet allerede. Men uanset det, så er der mange timers underholdning her sammen med vennerne, i familien eller på lejrskole.

Stil og indhold ligner mange andre vits- og gådebøger, fx De vildeste vittigheder for børn1000 1/2 vits eller 1000 1/2 vitsStil og indhold ligner mange andre vits- og gådebøger, fx De vildeste vittigheder for børn eller .