Bøger / faglitteratur

Den nye digitale tidsalder


Beskrivelse


Præsentation af en ny digital revolution og dens betydning for mennesker, nationer og virksomheder i fremtiden, samt vigtigheden af at have en menneskelig styring i den digitale tidsalder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2014

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 7. mar. 2014

Til samfundsforskere, politikere og i bred forstand alle med interesse for den digitale udvikling og fremtidens samfund.

Som henholdsvis bestyrelsesformand for Google og direktør for Google Ideas er de to forfattere nogle af de mest indflydelsesrige i verden. I denne bog beskæftiger de sig med fremtiden, og hvordan man arbejder med, udnytter, tilpasser sig og interagerer med den nye teknologi og dens knopskydninger. Bogen beskæftiger sig med centrale temaer som fremtidig identitet i lyset af nettets udvikling, betydningen af nationalstaters censur og filtrering af nettet, fremtidens revolutioner og terrorisme, konflikt og katastrofehåndtering m.v. En central bog i diskussionen af den digitale tidsalder og dens konsekvenser for fremtidens samfund.

Af andre bøger om fremtidens samfund og den teknologiske udvikling kan nævnes Fremtiden, 2013 hvor sytten professorer kommer med deres bud på fremtiden og Porten til fremtiden, 2012.

Et autoritativt bud på den nye digitale tidsalder og dens konsekvenser for fremtidens samfund skrevet af to Google ledere.