Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Den nye dobbeltgænger


Beskrivelse


Fantasy. Tira er alene om at kæmpe mod dæmonerne, da hendes bror forsvinder. I den forældreløse Thor finder hun en dobbeltgænger for hendes bror.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2016

af

af

Helle Laursen

d. 1. feb. 2016

Tiras kongerige er truet af dæmoner, hendes bror, prinsen, er forsvundet og Thor bliver udvalgt som prinsens dobbeltgænger. Thor må lære hurtigt for at følge og hjælpe Tira i kampen for kongeriget og mod dæmonerne. Måske kan det koste ham livet. To bøger for 10-12-årige.

I "Den nye dobbeltgænger" er Prinsesse Tiras bror forsvundet, og hun er nu alene om at tage kampen op mod dæmonerne, indtil en dobbeltgænger er fundet. Tiras trofaste ven Saxo finder den forældreløse Thor, og han skal nu ufrivilligt spille Tiras bror. Han ved intet om dæmonerne, men bliver i "Dødens krystaller" hvirvlet ind det dobbeltliv Tira lever. Kongelig om dagen og dæmonjæger om natten. Da de besøger krystalgrotterne overfaldes de af en flok dæmoner og Thors liv hænger i en tynd tråd. Bøgerne er 1. og 2. bind i serien "De skjulte dæmoner". Begge bøger er illustrerede med sort/hvide tegninger.

Her er action og magi til alle, der kan lide spændende fantasyhistorier. De to første bind af "De skjulte dæmoner" er hæsblæsende. Historien fortælles skiftevis af Tira og Thor, og handlingen er dramatisk og fuld af drabelige kampe med dæmoner. Man bliver fanget og kan kun vente spændt på det næste bind.

Læs fx Pectus' StenDæmonernes Utopia og Dæmonernes Utopia der også forgår i et fantasyunivers med dæmoner, hemmeligheder og en skattejagtLæs fx Pectus' Sten og der også forgår i et fantasyunivers med dæmoner, hemmeligheder og en skattejagt.